Winactie Leidsche Rijn Magazine

In het nieuwste nummer van Leidsche Rijn Magazine een mooie winactie met 'Het negen maanden invulboek'. Maak kans op een van de exemplaren!  Lees verder »

Nieuwe editie: ‘Het negen maanden invulboek’

Trots en blij zijn wij met de geboorte van... de nieuwe, geheel herziene editie van 'Het negen maanden invulboek: dagboek & planner voor je zwangerschap'! Nog mooier, nog praktischer, nog completer... Lees verder »

meer nieuws »

Mijn naam is Eva Reinders. Als redacteur en adjunct-uitgever was ik meer dan twaalf jaar betrokken bij de totstandkoming van vele boeken: van kinderboeken, romans en kookboeken tot verhalenbundels, stijlgidsen en woordenboeken. Met mijn brede ervaring, commerciële inzicht en uitgebreide netwerk als steun in de rug startte ik in 2009 Eva Reinders Redactie. Als zelfstandige heb ik een afwisselend portfolio opgebouwd waarvan een indruk is te krijgen onder \ projecten. Mijn persoonlijke interesse gaat uit naar culinaire publicaties en alles wat te maken heeft met de Spaanse taal en cultuur. 

Ik ben getrouwd, heb twee kinderen en woon in de regio Utrecht. Voor meer informatie en werkervaring kun je op mijn LinkedIn-profiel kijken. 
De huisstijl van ERR werd ontworpen door Oranje Vormgevers. De website is gemaakt door André Brocatus .