De beste, leukste, lekkerste kookboeken voor de feestdagen

Dankzij de recensies die ik schrijf voor Kookboekennwz ben ik meer dan ooit op de hoogte van wat er verschijnt in kookboekenland. Mijn tips voor de feestdagen!  Lees verder »

Recensies op kookboekennieuws.nl

Sinds kort schrijf ik voor de website kookboekennieuws.nl over recent verschenen kookboeken en culinaire klassiekers. Een win-win!  Lees verder »

meer nieuws »

Mijn naam is Eva Reinders. Als redacteur en adjunct-uitgever was ik meer dan twaalf jaar betrokken bij de totstandkoming van vele boeken: van kinderboeken, romans en kookboeken tot verhalenbundels, stijlgidsen en woordenboeken. Met mijn brede ervaring, commerciële inzicht en uitgebreide netwerk als steun in de rug startte ik in 2009 Eva Reinders Redactie. Als zelfstandige heb ik een afwisselend portfolio opgebouwd waarvan een indruk is te krijgen onder \ projecten. Mijn persoonlijke interesse gaat uit naar culinaire publicaties en alles wat te maken heeft met de Spaanse taal en cultuur. 

Ik ben getrouwd, heb twee kinderen en woon in de regio Utrecht. Voor meer informatie en werkervaring kun je op mijn LinkedIn-profiel kijken. 
De huisstijl van ERR werd ontworpen door Oranje Vormgevers. De website is gemaakt door André Brocatus .