¡Feliz 2018!

ERR blijft graag nog even in Spaanse sferen en wenst iedereen een 'feliz año nuevo', ofwel gelukkig nieuwjaar! Met het Spaanse examen DELE B2 op zak begint 2018 alvast 'muy bien'...  Lees verder »

Back to my roots

Afgelopen zomer stond in het teken van Spanje: in juni ging ERR op reis om oude netwerken en vriendschappen aan te halen, in juli was er een welverdiende vakantie aan de Costa Brava en ondertussen begon ERR aan een cursus om het enigszins verwaarloosde Spaans op te rakelen. Vamos! Lees verder »

meer nieuws »

Mijn naam is Eva Reinders. Als redacteur en adjunct-uitgever was ik meer dan twaalf jaar betrokken bij de totstandkoming van vele boeken: van kinderboeken, romans en kookboeken tot verhalenbundels, stijlgidsen en woordenboeken. Met mijn brede ervaring, commerciële inzicht en uitgebreide netwerk als steun in de rug startte ik in 2009 Eva Reinders Redactie. Als zelfstandige heb ik een afwisselend portfolio opgebouwd waarvan een indruk is te krijgen onder \ projecten. Mijn persoonlijke interesse gaat uit naar culinaire publicaties en alles wat te maken heeft met de Spaanse taal en cultuur. 

Ik ben getrouwd, heb twee kinderen en woon in de regio Utrecht. Voor meer informatie en werkervaring kun je op mijn LinkedIn-profiel kijken. 
De huisstijl van ERR werd ontworpen door Oranje Vormgevers. De website is gemaakt door André Brocatus .