Back to my roots

Afgelopen zomer stond in het teken van Spanje: in juni ging ERR op reis om oude netwerken en vriendschappen aan te halen, in juli was er een welverdiende vakantie aan de Costa Brava en ondertussen begon ERR aan een cursus om het enigszins verwaarloosde Spaans op te rakelen. Vamos! Lees verder »

5e druk Negen maanden invulboek

'Het negen maanden invulboek' verscheen in 2013 en is inmiddels toe aan haar vijfde druk. Deze druk meegerekend zijn er bijna 10.000 exemplaren verkocht! Gemiddeld krijgt het boek 4,5 ster bij bol.  Lees verder »

meer nieuws »

Wat kan ERR voor u doen?

Bent u uitgever of redacteur en zoekt u een tekstschrijver, (eind)redacteur of projectleider voor een ingewikkeld uitgeeftraject? 
Ik ben zowel thuis in non-fictie als fictie, in zwart-wit- en kleurenproducties en heb met name veel ervaring in het maken van kookboeken. Daarnaast gaat mijn liefde uit naar alles wat met de Spaanse taal en cultuur te maken heeft. Ik heb ervaring met auteurs en manuscripten in allerlei soorten, maten en fases. Ik richt me op het ‘zwaardere’ redactiewerk en schrijf graag in opdracht. Dit kunnen non-fictie uitgaves zijn over toegankelijke onderwerpen, maar ook voor het schrijven van bijvoorbeeld brochureteksten en co- of ghostwriting in samenwerking met auteurs ben ik in te huren. Daarnaast ben ik inzetbaar voor tijdelijke vervanging van acquirerend redacteuren of uitgevers.

Bent u auteur of loopt u rond met schrijfplannen? 
Als schrijfcoach kan ik u helpen in alle fases van het boek-schrijven, van een brainstorm over het concept en de aanpak, tot de eindredactie of het opstellen van een uitgeefplan.