Winactie Leidsche Rijn Magazine

In het nieuwste nummer van Leidsche Rijn Magazine een mooie winactie met 'Het negen maanden invulboek'. Maak kans op een van de exemplaren!  Lees verder »

Nieuwe editie: ‘Het negen maanden invulboek’

Trots en blij zijn wij met de geboorte van... de nieuwe, geheel herziene editie van 'Het negen maanden invulboek: dagboek & planner voor je zwangerschap'! Nog mooier, nog praktischer, nog completer... Lees verder »

meer nieuws »

Wat kan ERR voor u doen?

Bent u uitgever of redacteur en zoekt u een vertaler, tekstschrijver, (eind)redacteur of een projectleider voor een ingewikkeld uitgeeftraject? 
Ik ben zowel thuis in non-fictie als fictie, in zwart-wit- en kleurenproducties en heb met name veel ervaring in het maken van kookboeken. Daarnaast gaat mijn liefde uit naar alles wat met de Spaanse taal en cultuur te maken heeft en kan ik Spaanse titels zowel vertalen als bewerken voor de Nederlandse markt. Ik heb ervaring met auteurs en manuscripten in allerlei soorten, maten en fases. Ik richt me op het ‘zwaardere’ redactiewerk en schrijf graag in opdracht. Dit kunnen non-fictie uitgaves zijn over toegankelijke onderwerpen, maar ook voor het schrijven van bijvoorbeeld brochureteksten en co- of ghostwriting in samenwerking met auteurs ben ik in te huren. Daarnaast ben ik inzetbaar voor tijdelijke vervanging van acquirerend redacteuren of uitgevers.

Bent u auteur of loopt u rond met schrijfplannen? 
Als schrijfcoach kan ik u helpen in alle fases van het boek-schrijven, van een brainstorm over het concept en de aanpak, tot de eindredactie of het opstellen van een uitgeefplan.