De beste, leukste, lekkerste kookboeken voor de feestdagen

Dankzij de recensies die ik schrijf voor Kookboekennwz ben ik meer dan ooit op de hoogte van wat er verschijnt in kookboekenland. Mijn tips voor de feestdagen!  Lees verder »

Recensies op kookboekennieuws.nl

Sinds kort schrijf ik voor de website kookboekennieuws.nl over recent verschenen kookboeken en culinaire klassiekers. Een win-win!  Lees verder »

meer nieuws »

Wat kan ERR voor u doen?

Bent u uitgever of redacteur en zoekt u een vertaler, tekstschrijver, (eind)redacteur of een projectleider voor een ingewikkeld uitgeeftraject? 
Ik ben zowel thuis in non-fictie als fictie, in zwart-wit- en kleurenproducties en heb met name veel ervaring in het maken van kookboeken. Daarnaast gaat mijn liefde uit naar alles wat met de Spaanse taal en cultuur te maken heeft en kan ik Spaanse titels zowel vertalen als bewerken voor de Nederlandse markt. Ik heb ervaring met auteurs en manuscripten in allerlei soorten, maten en fases. Ik richt me op het ‘zwaardere’ redactiewerk en schrijf graag in opdracht. Dit kunnen non-fictie uitgaves zijn over toegankelijke onderwerpen, maar ook voor het schrijven van bijvoorbeeld brochureteksten en co- of ghostwriting in samenwerking met auteurs ben ik in te huren. Daarnaast ben ik inzetbaar voor tijdelijke vervanging van acquirerend redacteuren of uitgevers.

Bent u auteur of loopt u rond met schrijfplannen? 
Als schrijfcoach kan ik u helpen in alle fases van het boek-schrijven, van een brainstorm over het concept en de aanpak, tot de eindredactie of het opstellen van een uitgeefplan.