Cyarine, Mom in Balance en ...

Afgelopen maanden stonden in het teken van tekst voor een boek van succesvolle Instagrammer Cyarine, empowerment van moeders met Mom in Balance en - alweer - een Spaans examen.  Lees verder »

¡Feliz 2018!

ERR blijft graag nog even in Spaanse sferen en wenst iedereen een 'feliz año nuevo', ofwel gelukkig nieuwjaar! Met het Spaanse examen DELE B2 op zak begint 2018 alvast 'muy bien'...  Lees verder »

meer nieuws »

Wat kan ERR voor u doen?

Bent u uitgever of redacteur en zoekt u een vertaler, tekstschrijver, (eind)redacteur of een projectleider voor een ingewikkeld uitgeeftraject? 
Ik ben zowel thuis in non-fictie als fictie, in zwart-wit- en kleurenproducties en heb met name veel ervaring in het maken van kookboeken. Daarnaast gaat mijn liefde uit naar alles wat met de Spaanse taal en cultuur te maken heeft en kan ik Spaanse titels zowel vertalen als bewerken voor de Nederlandse markt. Ik heb ervaring met auteurs en manuscripten in allerlei soorten, maten en fases. Ik richt me op het ‘zwaardere’ redactiewerk en schrijf graag in opdracht. Dit kunnen non-fictie uitgaves zijn over toegankelijke onderwerpen, maar ook voor het schrijven van bijvoorbeeld brochureteksten en co- of ghostwriting in samenwerking met auteurs ben ik in te huren. Daarnaast ben ik inzetbaar voor tijdelijke vervanging van acquirerend redacteuren of uitgevers.

Bent u auteur of loopt u rond met schrijfplannen? 
Als schrijfcoach kan ik u helpen in alle fases van het boek-schrijven, van een brainstorm over het concept en de aanpak, tot de eindredactie of het opstellen van een uitgeefplan.