Winactie Leidsche Rijn Magazine

In het nieuwste nummer van Leidsche Rijn Magazine een mooie winactie met 'Het negen maanden invulboek'. Maak kans op een van de exemplaren!  Lees verder »

Nieuwe editie: ‘Het negen maanden invulboek’

Trots en blij zijn wij met de geboorte van... de nieuwe, geheel herziene editie van 'Het negen maanden invulboek: dagboek & planner voor je zwangerschap'! Nog mooier, nog praktischer, nog completer... Lees verder »

meer nieuws »
Omslag De vlinder en de storm - Walter Lucius

De vlinder en de storm - Walter Lucius

Het debuut dat de Schaduwprijs 2013 won! Journaliste Farah Hafez raakt samen met haar collega Paul Chapelle verstrikt in een onderzoek dat levensgevaarlijk blijkt te zijn. 'De vlinder en de storm' is het eerste boek van de Hartland-trilogie en een intrigerende vertelling over verloren gewaande idealen en liefdes. ERR begeleidde de auteur in samenwerking met Marianne Schönbach Agency. Uitgeverij A.W. Bruna kocht het boek op basis van een deel van het manuscript, waarna Walter met redacteur Leo Boekraad en uitgever Steven Maat het boek afmaakte. 'Het Nederlandse antwoord op het Scandinavische thrillergeweld.' - Boekhandel Jaspers

Uitgeverij:A.W. Bruna

ISBN:978 94 0050 173 7

Reageer op twitter!