Nieuwe projecten

Het nieuwe jaar begon met twee grote projecten. Nauwelijks nog was 2014 begonnen, of ERR startte met het samenstellen van de Van Dale Junior Taalscheurkalender 2015. Inmiddels voor de derde keer wordt de kalender samengesteld op basis van de Van Dale Junior woordenboeken. ERR deed voorgaande jaren ook de projectleiding voor deze en nog twee andere Van Dale-scheurkalenders, maar heeft daarvoor deze keer een samenwerkingspartner ingeschakeld, Ria de Jong (http://www.riadejong.nl). 

Naast de kalender lag nog een ander mooi project op het bureau: het maken van een magazine voor verloskundigen in het kader van het FAS-project. Het FAS-project is een initiatief van journalist Joost Bos en fotograaf Allard de Witte en vraag aandacht voor kinderen met schade door alcoholgebruik tijdens de zwangerschap. In 2013 verscheen een prachtig fotoboek over FAS-kinderen en was er in de Melkweg in Amsterdam een bijbehorende expositie. Kijk voor de indrukwekkende foto's en verhalen van de kinderen op www.fas-project.nl

Beide projecten zijn inmiddels ingeleverd en gaan een volgende fase in. Verschijnen staat gepland voor mei (het magazine) en augustus (kalender). 
 

27 March 2014  |   Reageer op twitter!