In de maak: Het Italiaanse bakboek van Sarena Solari

Bijna 3 miljoen Nederlanders keken eind oktober naar de finale van Heel Holland Bakt 2015. Sarena Solari won glansrijk en werkt nu aan haar eerste boek bij Kosmos Uitgevers. ERR mag het winnaarsboek wederom begeleiden en kan alvast verklappen: alle taarten zijn lekker!

Tweede druk ‘Het negen maanden invulboek’

In september 2013 verscheen 'Het negen maanden invulboek' en nu al komt er een herdruk! Heb je het boek gezien, gekocht of gekregen, gelezen en vragen of opmerkingen? Geef ze door!

Nieuwe projecten

ERR startte het jaar met twee grote projecten: de Van Dale Junior Taalscheurkalender 2015 en een magazine voor verloskundigen in het kader van het FAS-project dat aandacht vraagt voor kinderen met alcoholschade. Twee heel verschillende opdrachten!

Eva’s appel

Kerstkaart gekregen? Vergeet niet het lintje uit de enveloppe te halen. Geen idee hoe je de appel in elkaar moet zetten? Kijk even op Facebook naar het resultaat. (Link onder 'Lees meer'). Fijne feestdagen!

ERR bestaat 5 jaar!

Het eerste lustrum van ERR is een feit! Dank aan iedereen voor de fijne samenwerking en de mooie projecten. Op naar de tien jaar!

Net verschenen: Het negen maanden invulboek

Eindelijk is het er: 'Het negen maanden invulboek', het nieuwe zwangerschapsdagboek dat ERR maakte voor Kosmos Uitgevers. Met elke week informatie voor moeder en kind, checklists en to-do-lijstjes en veel ruimte voor eigen aantekeningen. Met een roze én een blauw leeslint!

Net verschenen: Van Dale scheurkalenders

Ze zijn er weer! De Van Dale scheurkalenders 2014 liggen in de winkel. Voor iedereen van 8 tot 108, taalfanaten en puzzelaars. Let vooral op de Junior Taalscheurkalender waarvoor ERR de samenstelling deed.

Walter Lucius wint Schaduwprijs

Op de Avond van het Spannende Boek kreeg auteur Walter Lucius de Schaduwprijs voor het beste spannende debuut. Felicitaties waard voor alle betrokken partijen: uitgeverij A.W. Bruna, Marianne Schönbach, ERR en niet in de laatste plaats de auteur zelf. De Gouden Strop ging naar Michael Berg voor 'Nacht in Parijs' (The House of Books).

Nieuwe column: Pure chocolade

ERR schreef bijna twee jaar lang columns voor Entre Nous, het ledenmagazine van netwerk Entre Femmes. Tijd voor iets nieuws en dus de laatste column. Over schrijven, Barbies en pure chocolade.

Nieuwe boeken op komst

Er is een herziene uitgave van 'Het negen maanden invulboek' op komst en onlangs verscheen een bijzonder boek, 'De vlinder en de storm' van Walter Lucius. De heruitgave van 'Mijn eerste Van Dale' is er inmiddels en aan de scheurkalenders voor 2014 wordt hard gewerkt...