De beste, leukste, lekkerste kookboeken voor de feestdagen

Dankzij de recensies die ik schrijf voor Kookboekennwz ben ik meer dan ooit op de hoogte van wat er verschijnt in kookboekenland. Mijn tips voor de feestdagen!

Recensies op kookboekennieuws.nl

Sinds kort schrijf ik voor de website kookboekennieuws.nl over recent verschenen kookboeken en culinaire klassiekers. Een win-win!

Apto, ofwel: geslaagd!

De examenvoorbereiding in Spanje heeft vruchten afgeworpen: mijn examen is 'apto' verklaard, ofwel: ik ben geslaagd voor mijn DELE C1. Kom maar op met dat werk-met-Spaans!

Cyarine, Mom in Balance en ...

Afgelopen maanden stonden in het teken van tekst voor een boek van succesvolle Instagrammer Cyarine, empowerment van moeders met Mom in Balance en - alweer - een Spaans examen.

¡Feliz 2018!

ERR blijft graag nog even in Spaanse sferen en wenst iedereen een 'feliz año nuevo', ofwel gelukkig nieuwjaar! Met het Spaanse examen DELE B2 op zak begint 2018 alvast 'muy bien'...

Back to my roots

Afgelopen zomer stond in het teken van Spanje: in juni ging ERR op reis om oude netwerken en vriendschappen aan te halen, in juli was er een welverdiende vakantie aan de Costa Brava en ondertussen begon ERR aan een cursus om het enigszins verwaarloosde Spaans op te rakelen. Vamos!

5e druk Negen maanden invulboek

'Het negen maanden invulboek' verscheen in 2013 en is inmiddels toe aan haar vijfde druk. Deze druk meegerekend zijn er bijna 10.000 exemplaren verkocht! Gemiddeld krijgt het boek 4,5 ster bij bol.

In de maak: Het Italiaanse bakboek van Sarena Solari

Bijna 3 miljoen Nederlanders keken eind oktober naar de finale van Heel Holland Bakt 2015. Sarena Solari won glansrijk en werkt nu aan haar eerste boek bij Kosmos Uitgevers. ERR mag het winnaarsboek wederom begeleiden en kan alvast verklappen: alle taarten zijn lekker!

Tweede druk ‘Het negen maanden invulboek’

In september 2013 verscheen 'Het negen maanden invulboek' en nu al komt er een herdruk! Heb je het boek gezien, gekocht of gekregen, gelezen en vragen of opmerkingen? Geef ze door!

Nieuwe projecten

ERR startte het jaar met twee grote projecten: de Van Dale Junior Taalscheurkalender 2015 en een magazine voor verloskundigen in het kader van het FAS-project dat aandacht vraagt voor kinderen met alcoholschade. Twee heel verschillende opdrachten!